Heb jij er ooit bij stil gestaan hoeveel straling wij om ons heen hebben als we in ons huis zitten? Of op kantoor? En weet jij hoeveel straling jij in de auto om je heen hebt? Ja, zelfs in een auto die niet elektrisch is?

Straling om ons heen

Toen wij in juni de emGuarde van Enagic in huis kregen, waren we benieuwd of we er wat van gingen merken. Want ja, nieuw op de markt… wat moet je dan verwachten? We hoorden goede reviews uit Azië, waar de emGuarde vorig jaar al verkocht werd. Maar het is toch altijd fijn om zelf te gaan ervaren.

Ik had me inmiddels al verdiept in de achtergrond en het onderzoek achter het apparaat. Om eerlijk te zijn was mijn mond open gezakt toen ik bepaalde dingen las en ging snappen. Want waarom is er niet meer bekend over ruis straling tussen de 3 en 1000MHz? Straling die rondom elk elektrisch apparaat aanwezig is en waar we dus allemaal mee in aanraking komen! Ik moet eerlijk bekennen dat ik me nooit gerealiseerd had, wat dit betekende voor mijn lichaam.

Ik schreef een uitgebreid artikel over alle informatie die ik tegenkwam. Maar helemaal interessant werd het toen de emGuarde bij ons thuis aankwam. Nu konden we zelf  ‘op onderzoek’ uit. 

Straling in onze auto

Als wij langere autoritten maken, krijg ik vaak last van mijn benen. Daarnaast word ik snel moe dus tja, eigenlijk houd ik gewoon niet zo van autorijden. Ik sta liever met mijn voeten op de pedalen 😊.
Als ik last van mijn benen krijg in de auto begin ik altijd te wiebelen, anders zitten, stoel verstellen, maar niets helpt. Tot nu toe…

Omdat ik, vanwege Europese regelgeving, niets mag schrijven wat ook maar op een review lijkt m.b.t. lichamelijk veranderingen ga ik hier verder maar niet te veel op in. Alles kan immers op toeval berusten en bovendien is wat ik schrijf puur informatief bedoeld.

Wel wil ik je graag een video laten zien over de straling die wij konden meten in mijn auto. Ook laat ik in de video zien wat de emGuarde doet. Want zelf vind ik het super leuk om gewoon te zien hoe simpel het apparaat werkt.

Meten van straling

Overigens wil ik bij dat meten van straling nog wel even wat extra informatie geven. Ik gebruik zelf de stralingsdetector RD9300. En dat doe ik omdat deze meter specifiek in het gebied van 3 – 1000 MHz kan meten. Wanneer je gaat meten met een all-in-one detector, zul je niet kunnen zien wat de emGuarde doet. Andere straling die aanwezig blijft, blijft zichtbaar op zo’n detector, zodat het lijkt alsof er niets gebeurt. Handig om te weten, zodat je niet de conclusie trekt dat de emGuarde niet zou werken! Om iets in kaart te brengen, moet je wel de goede apparatuur gebruiken. Goed dus om op te letten als je zelf metingen wilt gaan doen. 

Straling in de bus

Als je eenmaal gaat meten is het trouwens erg leuk om ook op andere plaatsen te gaan meten. Zo mochten wij meten bij Elbobus.nl om eens te kijken hoeveel straling er in bussen aanwezig is. Hartstikke leuk, vooral omdat zoonlief zelf de bussen mocht starten 🙂 

Op het terrein stonden antieke bussen en touringcars. Uiteraard gingen we overal even in zitten en meten. Binnenkort zal ik hier ook een video over delen. Leuk om te zien waar in de bus de meeste straling aanwezig is én uiteraard tot hoever de emGuarde in de bus reikt.

Meer weten?

Wil je meer weten over straling, dit gepatenteerde apparaat en het effect ervan op de straling in onze omgeving, de detectors, de kosten etc.etc.? Sluit dan gerust een keer aan bij een online presentatie die ik erover geef. Dan laat ik ook nog wat meer testjes zien. Want hoe leuk is het om zelf te zien hoe je straling in de auto kunt meten, straling van de iPad, de laptop, iPods en/of bij de meterkast!

Je bent van harte welkom!

emGuarde kopen?

Wil jij jouw omgeving ook harmoniseren met een emGuarde in huis, kantoor of auto? Dan help ik je graag verder. Via dit formulier kun je jouw bestelling aan me doorgeven. Ik neem dan contact met je op. Als je eerst nog meer wilt weten of vragen hebt, kun je dat aangeven op het formulier. Je mag uiteraard ook rechtstreeks contact met me opnemen.

emGuarde bij de computer
emGuarde in woonkamer
emGuarde in de keuken
Chat openen
Hallo,
Leuk dat je contact opneemt.
Waarmee kan ik je helpen?