Presentatie emGuarde

De emGuarde is een gepatenteerd systeem van Enagic® dat ons kan beschermen tegen straling.
Tijdens een (online) presentatie over de emGuarde vertel ik jou graag over straling. Over het effect van straling op ons lichaam. En over hoe we onszelf kunnen beschermen met behulp van de emGuarde. Het gepatenteerde apparaat dat sinds juni 2024 op de markt is.

Wil je meekijken? Schrijf je hieronder dan in bij de datum van jouw voorkeur (klik op de witte balk om een datum te kiezen).
Na inschrijving ontvang je een bevestiging en de inloglink in jouw mailbox.

Je bent van harte welkom!

emGuarde tegen straling

Wanneer er interesse voor is, vertel ik in de presenatie ook over werken bij Enagic® De verkoop van hun producten verloopt namelijk via distributeurs. Ik licht graag toe hoe hun gepatenteerde commissiesysteem werkt.

Wie verzorgt de presentatie?

Mijn naam is Johanna Koopman en ik geef de presentaties over het Kangen Water® en de emGuarde. Ik drink het Kangen Water® sinds 2019 en dit veranderde letterlijk mijn hele leven.

Sinds de lancering van de emGuarde ben ik erg enthousiast en super blij dat Enagic® nu ook op dit vlak iets aanbiedt wat de balans in ons lichaam kan ondersteunen en daarom deel ik graag mijn kennis daarover.

Je bent altijd welkom bij een presentatie! Je mag uiteraard ook altijd contact met me opnemen via de contactpagina.

Enagic® International is gecertificeerd volgens ISO 9001, ISO 14001 en ISO 13485 voor kwaliteitscontrole en milieumanagement, de Water Quality Association Gold Seal voor productcertificering en een gewaardeerd lid van de prestigieuze Direct Selling Association DSE.

Chat openen
Hallo,
Leuk dat je contact opneemt.
Waarmee kan ik je helpen?