Disclaimer en copyright

Alles wat ik op mijn website beschrijf komt voort uit mijn eigen ervaringen en onderzoek. Mijn site is dan ook puur ter informatie bedoeld en er kunnen geen rechten aan ontleend worden.

Hoewel ik zelf goede ervaringen heb met het gebruik van het Kangen Water® en de emGuarde biedt dat geen enkele garantie voor het resultaat bij anderen. Iedereen reageert immers anders op gebruik van producten.
Ik kan dan ook nooit verantwoordelijk gehouden worden of aansprakelijkheid gesteld worden voor eventueel onbedoelde gevolgen.
Wanneer je klachten hebt raad ik je altijd aan om deskundige hulp te zoeken.

 
Ik heb mijn sites, mijn schrijfsel en mijn foto’s met liefde en zorg gemaakt. Op al mijn content rust copyright er mag dus niets zonder mijn toestemming gebruikt worden.

© johannakoopman.nl en johannakoopmanonline.nl  (2024).
ongeautoriseerd gebruik en/of duplicatie van dit materiaal zonder uitdrukkelijke toestemming en schriftelijke toestemming van de auteur en/of eigenaar van deze site is ten strengste verboden. Links naar ‘mijn schrijfsels’ mogen worden gebruikt, op voorwaarde dat volledige en duidelijke credits worden gegeven aan Johanna Koopman en johannakoopman.nl met passende en specifieke verwijzing naar de originele content.

Chat openen
Hallo,
Leuk dat je contact opneemt.
Waarmee kan ik je helpen?